In het stadje, waar we toen woonden, was de beste vriendin van Phina, mijn vrouw, Fieke een leeftijdgenote van een jaar of 30. Beiden hadden een mooi, sportief figuur en blond haar Ze leken wel twee zussen. Bij het samen sporten en koffiedrinken, vertelde de vriendin soms behoorlijk intieme verhalen. Haar man leek Phina dus maar een slome duikelaar, die niet echt goed wist, wat voor een explosieve vrouw hij had. Phina plaagde haar wat, door te vertellen dat ik (Rob) niet alleen een atletisch figuur had, maar ook buiten het sportveld mijn mannetje stond. Nou Fieke, in een overmoedige bui na een paar wijntjes, wou dat wel eens meemaken. Phina beloofde haar er eens over na te denken.

Het was mooi weer op Phina’s verjaardagsfeestje, zodat we ’s-avonds buiten konden zitten. Fieke’s man ging al vroeg naar huis “Ik moet morgen alweer vroeg op voor mijn werk”. Phina had al met haar afgesproken, dat ze in dat geval zou blijven zitten. Toen fluisterde Phina in mijn oor “Ga even naast Fieke zitten en wrijf haar rug eens warm, ze heeft het wat koud”. Toen ik heel voorzichtig over haar truitje wreef, zei ze onverwacht “Doe het maar over mijn blote velletje”. En dat deed ik. Ze huiverde maar niet van de kou. Verder ging ik die avond niet op een wat intens uitgevallen afscheidszoen na. De volgende ochtend stond zij al vroeg bij Phina in onze keuken. Ze was helemaal verliefd en wou graag meer met mij gaan doen, maar ze wou dat toch niet zonder de instemming van haar vriendin doen. Phina dacht erover na en zei toen “OK, maar niet in ons bed”. Fieke vond dat prima en verklaarde hun bed ook prompt tot een no go area.
De volgende zondagmorgen was Phina naar atletiektraining. Ik was in de keuken, toen Fieke achterom naar binnen kwam. Ze hing meteen om mijn nek. Na wat gevrij pakte ze plotseling mijn hand en legde die onder haar rokje tussen haar benen. Ik schrok eerst even: ze had geen slipje aan en haar kutje was al kletsnat. Ik liet twee vingers naar binnen gaan. Ze kronkelde tegen mij aan en zei “Ik wil liever pas klaarkomen met je piemel in mijn kutje”. Ik maakte vlug de keukentafel leeg en legde een tafelkleed erover. Zij kleedde zich intussen helemaal uit. Ik had haar nog nooit naakt gezien, maar ze oogde fantastisch. Ik gooide mijn kleren uit en mijn penis schoot omhoog. Voorspel was niet meer nodig. Zij ging op de tafel liggen en deed haar benen uit elkaar. Ik schoof haar natte kutje in en begon te neuken. Nou, binnen 3 minuten kwam ze schokkend klaar. Ze maakte niet veel geluid, maar beet op alsmaar piepend op haar lip. Even later ging ik zo diep mogelijk naar binnen, hield even in en spoot toen haar kutje vol. Het was werkelijk heerlijk!

Zo begon onze verhouding. Een paar opmerkelijke ontmoetingen wil ik de lezer toch niet onthouden. In die tijd liep ik bijna dagelijks een rondje van ca 12km hard door de het bos en over de hei. Op een dag zag ik onderweg plotseling Fieke op een boomstronk zitten. Uiteraard ging ik naar haar toe. Het bleek, dat ze daar op mij zat te wachten. Ze had een shirtje aan en haar tepels waren al hard, ze had duidelijk geen BH aan. Toen ik naast haar kwam zitten, deed ze haar benen wat uit elkaar en ja hoor, ik keek zo tegen haar behaarde kutje aan. Ik haalde mijn piemel uit mijn broek en ze ging met haar gezicht naar mij op mijn piemel zitten. Die gleed moeiteloos naar binnen. We waren nog maar net begonnen te neuken, toen er een groepje wandelaars aan kwam. Ik wilde haar nog van mij afzetten, maar zij hield stevig haar armen om mijn nek en bleef zitten. De wandelaars hielden even in en keken naar ons, maar ze zeiden niets en liepen weer door. Ik kwam er toen achter, dat Fieke exhibionistische neigingen had, want plotseling begon ze klaarkomgeluiden te laten horen en op mijn schoot op en neer te wippen. Nu bleven de wandelaars wel op zo’n 25 meter afstand staan te kijken. Fieke ging door en ja, daar kwam ze echt klaar! Ik hield mij toen ook niet meer in en schoot mijn sperma in haar kutje. Er klonk zelfs een applausje, nadat Fieke van mij afgestapt was en haar rok omhoog deed en zo haar natte poesje toonde. “Ja” antwoordde ze op mijn vraag “Dit heb ik altijd wel eens willen doen, maar zonder jou had ik niet de moed gehad”.
We deden het op de vreemdste plaatsen en het bleek, dat Fieke was op haar geilst wa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *