Het huis waar eerder Maike met haar vriend had gewoond, stond hier op het hoek er een beetje verwaarloosd bij. En stond zolang leeg omdat er ruzie tussen de twee families was ontstaan toen deze uit elkaar gingen en er was niets meer aan het hoek huis daarna gebeurd qua onderhoud. En er werd nog steeds een enorme prijs voor gevraagd, ik had het huis niet in de verkoop.
Het onkruid en de struiken groeiden tierig en verf was afgebladerd van boeien en deuren en kozijnen. Vorig jaar Maart was het dan toch eindelijk verkocht aan een redelijk jong gezin een stel met drie kinderen van elf, negen, en de jongste van 6jaar.

De man heet Rick B. en de dame Silvana Cyril M, hij was 35 en zij was 31 jaar oud, de knappe dame een kleine 1.75 met lang donker haar tot ver op haar rug. Ze deden zoveel mogelijk zelf aan het huis en hadden kennissen en vrienden voor de verdere vele klussen de kinderen gingen direct hier naar de basis school. Ik had kennis gemaakt en Silvaan zoals Rick haar noemt is een Mexicaanse hij had haar ontmoet op een zakenreis hij werkt veel in Zuid Amerika en was zo met haar in contact gekomen. Maar omdat ze veel hulp hadden bemoeide ik me nergens mee, maar zag wel dat de vurige Mexicaanse een geweldig figuur had een mooi rond kontje en met inkijk zag ik haar stevige Zuid Amerikaanse borsten en een heel knap gezicht, echt een lekkertje. Als ze me zag was het altijd enthousiast zwaaien of ze maakt graag een praatje in goed Nederlands met een beetje een accent.

Rick daarin tegen is altijd aan het werk en gaat daarin helemaal op, de Mexicaanse is veruit de persoon die het meest de aandacht voor de omgeving heeft. Ze hadden hiervoor in een oude wijk in Deventer gewoond en waren uit de stad vertrokken om zich te vestigen hier op de Veluwe met hun drie kinderen. Na een kleine drie maand van klussen was het huis dan toch uit eindelijk klaar en naar hun zin. In de derde week van Juni ging alles aan de overkant zijn eigen gang weer Rick was weg voor werk, en een Mini Cooper in beige uitvoering stond op de dam. Silvana had inmiddels gebleekt blond haar geverfd en eerlijk is eerlijk het zag er super uit, het stond de Mexicaanse meer dan goed. De vurige Mexicaanse had ik al eens flinke aanvaringen zien hebben met haar man temperament zat deze knappe Zuid Amerikaanse met haar mooie draaiende kontje. Silvana zat voor haar werk op een kantoor hier in de buurt en was de woensdag vrij en soms hier en daar nog een middagje.

Ik kwam aanrijden en de zon scheen volop wanneer ik haar de ramen zie lappen, ze stoot geweldig met haar Mexicaanse kontje mee wanneer ze bij elke plek van het raam wil komen staand op een trapje. Als ze me ziet klimt ze van het trapje en ze maakt met een blij gezicht een praatje het nieuwsgierige komt van beide kanten, ze vraagt veel en ik aan haar zo leren we elkaar beter en beter kennen. Silvana laat zich door mij bekijken en deze dame neemt mij helemaal in haar op, verdomme wat is mijn nieuwe buurvrouw lekker! De dag erna is ze weer buiten bezig maar nu in de tuin, als ik tegen 11 uur in de ochtend al van een zakelijke afspraak afkom. Enthousiast zwaaiend en lachend begroet ze me de heerlijke Mexicaanse Silvana op deze warme woensdag ochtend.
Het word een warme dag Jack roept ze van de andere kant van de weg. Lachend vraag ik heb je vanmiddag zin in een koud glas bubbels en ik loop wat dichter naar haar toe. Ze knikt lachend instemmend zonder twijfel is goed maar eerst de kids wegbrengen ze willen alle drie ergens spelen en komen na het eten weer zegt de bloedmooie sexy Mexicaanse.
De prachtige MILF verwacht rond half twee bij mij te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *